Saturday 12 April 2014

Hello on Saturday morning!
 Did you recognize that there's only one week left till Easter? The weather is beautiful and I hope it will stay for longer and is not going to change dramatically just on 
 Easter Sunday! Fingers crossed! 
Some time ago I made a birthday cake for a lover of jelly beans. It was
 a vanilla cake with raspberry cream and a jelly bean waterfall surprise inside.
 After cutting the first piece of this yummy cake all hidden jelly beans came out. It was fun and an authentic happiness of all those little amused guests! So I've been thinking how can I use this idea and decided to make an Easter chocolate egg waterfall this time. I think it's a great idea especially for all those egg hunters who, I guess, will be so active on Easter Sunday!
 They are coming - be ready then!


*

Dzis sobotni poranek i tylko jeden tydzien zostal do swiat wielkanocnych. Za oknem piekna, sloneczna pogoda i mam wielka nadzieje, ze taka pozostanie i nie zrobi nam psikusa dramatycznie zmieniajac sie w deszczowa np...w wielkanocna niedziele. Trzymajmy kciuki! Jakis czas temu zrobilam urodzinowy tort dla malej wielbicielki zelkow!. Byl to waniliowy biszkopt
 z truskawkowym lekkim kremem i mala niespodzianka w srodku - zelkowa fontanna, ktora po ukrojeniu pierwszego kawalka tortu "wylewala" sie na zewnatrz, budzac radosc wszystkich malych (i duzych) gosci. Chcac wykorzystac ten pomysl przygotowalam wielkanocna wersje tortu - z fontanna malutkich, czekoladowych jajeczek. Mysle, ze to swietny pomysl dla wszystkich lowcow wielkanocnych slodkosci, ktorzy wyjatkowo uaktywniaja sie w swieta wielkanocne (przynajmniej w moim domu!).






Have a little bit of fun today!

No comments:

Post a Comment